Opis forum
Trzeba rozruszać to forum w jakiś sposób więc pomyślałam sobie że tu można by było gadać o jakiś pierdołach- np jak to wkurza nas plan (np dzisiaj gdzie połowy wykładów nie było) albo jak nas olewają wykładowcy (znowu przykładem może być dzisiejszy dzień- w woli ścisłość mówię o piątku) albo jak wam się podoba uczelnia o.O lub grupa... cokolwiek
Nowy użytkownik
Witam,
Hurtownie w Koszalinie (ich zaopatrzenie to odrębny temat) znajdują sie na ulicy:
Obotrytów 10 "MIŚ" i Orlej "Duet." Z pewnością jest ich więcej więc radzę pogooglować w poszukiwaniach adresu. Podobno sklep papierniczy "Ekierka" - ten obok Katedy, posiada dobre zopatrzenie w farbach - nie sprawdziłam jeszcze tego osobiście ale słyszałam, że mają częste dostawy i dzięki temu farby są świeże.
A może sklepy internetowe?
Plan jazdy jest irytujacy ale trzeba nam być cierpliwym i dać czas żeby się poprawnie rozkręcił.
Pozdrawiam
coś mi się zdaje że bardziej będzie się nam opłacało wszystko na allegro kupować... sama połowę zamówiłam w ten sposób.
a co do planu- podobno w poniedziałek ma być nowy co jest bardzo interesujące- zwłaszcza że od poniedziałku znowu nie mam neta i pujde na uczelnie w ciemno
a i czy wiecie że w piątek była Historia sztuki?
Czasami ludzie w hurtowniach są kompletnymi idiotami i zdarzyło się kiedyś tak, że mieli problem z podaniem odpowiedniego formatu xD na allegro takiego problemu nie ma
a powinno być odwrotnie, ale to szczegół